Beambox

Samenwerking

Dundas Produkties

 

Laser Harp

communicatie & entertainment

Een spectaculaire live performance op een imposante laserharp. De kernwaarden van het bedrijf, product of thema worden op indrukwekkende wijze geremixt tot een muzikaal arrangement. Beambox op je evenement staat voor een unieke show, communicatie met impact en interactie met het publiek.

Muzikaal, Visueel en Communicatief!

Het best te omschrijven als een gigantische harp van acht laserstralen. Deze laserstralen reiken vanaf de podiumvloer tot hoog aan het plafond. Dit alleen is al een imposant gezicht. Alle stralen genereren bij onderbreking een audiosample en/of beeldfragment.

Maatwerk

  • Je eigen woorden en pay-offs onder de laserstralen
  • De teksten groot geprojecteerd op videoscherm(en)
  • Bedrijfsvideo’s en foto’s in de show verwerkt

 

Workshop

Het is mogelijk om een korte workshop te volgen met de Beambox. Het presentatiemoment op de avond wordt nu vormgegeven door je eigen collega’s, management of directie. Een absolute inkopper op elk presentatie met een feestelijk karakter.

Teambuilder

Een empowermentdag voor alle sales managers, een teamuitje of bedrijfsdag. De Beambox is een uitstekend middel om een groep tot 50 personen voor ten minste twee uur te boeien, vermaken en actief bezig te laten zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

Evenementen

Openingsact – overgangsact – slotact – introductie nieuw product – presentatie nieuw logo – prijsuitreiking – interactief entertainment – bekendmaking – aankondiging – introductie surprise act