Spectaculaire lasershow maakt uw bruiloft compleet!

Magische ervaring

Opening – afsluiter

In een speciaal voor u gemaakte show staat u als bruidspaar centraal. Helemaal persoonlijk wordt de show met de muziek die u erbij kiest. U bepaalt natuurlijk ook zelf het moment: voorafgaand aan uw bruiloftsfeest of juist een show als afsluiting van een prachtige feestavond. Wij zorgen hoe dan ook voor een spectaculaire show waardoor u zelf én uw gasten overweldigd zullen worden. Het zal een onvergetelijke en magische ervaring worden op die speciale dag!

Maatwerk

muziek – animaties

De show bestaat uit een combinatie van laserprojectie en lasereffecten en dat alles op passende muziek. De invulling van al deze onderdelen kunt u zelf bepalen! In de projectie kunnen allerlei beelden en teksten voorbij komen: afbeeldingen van uzelf, afbeeldingen van de plaats waar u elkaar hebt ontmoet en van plaatsen waar u samen bent geweest, maar ook steekwoorden die op u van toepassing zijn. Kortom: uw complete levensverhaal kan in de show verwerkt worden.

Muziek

Jullie nummer?

De show wordt nog eens extra persoonlijk met muziek die u zelf uitkiest. Heeft u goede herinneringen aan een nummer van Robbie Williams, bent u groot fan van Marco Borsato of luistert u liever naar Metallica? We hebben al vele shows gemaakt op allerlei muziek en horen graag van u waar uw voorkeur naar uitgaat!

Trouwlocatie

Al op vele trouwlocaties hebben we lasershows mogen verzorgen. Op het strand, op de binnenplaats van een kasteel, in de achtertuin van het bruidspaar: geen locatie is ons te gek. Het maakt ons ook niet uit of u kiest voor een feestzaal met 50 gasten of voor een zaal met 300 gasten. We komen graag kijken op de door u uitgekozen locatie, zodat we de technische haalbaarheid kunnen inschatten.
Belangrijk is vanzelfsprekend wel dat het donker is of dat de ruimte goed verduisterd kan worden, want dan komt een show het best tot zijn recht.

Kort – krachtig
lang – meeslepend

De keuze is aan u

Uiteindelijk is het ook aan u om aan te geven of u een show wilt van 3 minuten die kort maar krachtig is of dat u liever kiest voor een show van 10 à 15 minuten waarin u uw gasten laat meevoeren in een verhaal. Het zal in alle gevallen een magische en – zoals we al menig maal hebben mogen zien – emotionele ervaring worden!

Vuurwerk

Speciale effecten

Het kan natuurlijk altijd nóg spectaculairder. Bijvoorbeeld door de lasershow te combineren met een vuurwerkshow. Wij hebben ook hierin ruime ervaring en kennen diverse leveranciers van prachtig vuurwerk.

Kom kijken en ervaren

Een lasershow kunt u het beste ‘live’ meemaken. Wij hebben een volledig uitgeruste demonstratiestudio waar we u graag enkele shows laten zien. U bent hier van harte welkom voor een demo, zodat u zelf kunt constateren dat een lasershow een bijzondere ervaring blijft!