Wij staan al ruim 28 jaar bekend als betrouwbare en kwalitatief hoogstaande partner voor vele professionals. Onze marketing is met name gebaseerd op het 'mond-tot-mond principe': vaak worden we voor herhalingsopdrachten gevraagd. Dat is ook direct onze garantie: u krijgt een lasershow die wij graag als referentie willen gebruiken. Alleen het beste is goed genoeg.
Ontwerp Demo Studio Resal Laser

In onze ontwerp- en demonstratiestudio worden de lasershows voorbereid, ontworpen en geprogrammeerd. In de demostudio kunnen we u ontvangen voor demonstraties en voor previews van op maat geproduceerde shows. Standaard laseranimaties zijn in grote mate voorhanden, maar onze kracht zit 'm vooral in het meedenken en adviseren. Onze ontwerpers bepalen samen met u welke muziek, animaties en bedrijfseigen bestanddelen gebruikt worden. Hiermee krijgt u een perfecte invulling, die aansluit bij de doelgroep en uw doelstellingen.

De prijs is, in de huidige marktsituatie, vaak doorslaggevend. Omdat u toch een hoogwaardige kwaliteit verwacht kan er aan de kwaliteit geen afbreuk worden gedaan. Dat doen we dan ook niet. Topkwaliteit apparatuur, getraind en ervaren personeel; voor minder doen we het niet. En u ook niet.

Als u ons inschakelt, dan kunt u ervan op aan dat alles tot in de puntjes geregeld is. U kunt in het voortraject én op de dag van uw evenement met een gerust hart de afgesproken zaken aan ons overlaten. U kunt zich concentreren op uw gasten en wij zullen er alles aan doen om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Soms wordt het onmogelijke gevraagd. Maar meestal blijkt dat dan alleen met een uiterste inspanning toch mogelijk. Anekdotes genoeg, en we voegen er graag één toe!

Resal Laser | Papland 13i |  4206 CK Gorinchem | +31 (0)183 626 868

Copyright © 2020. All Rights Reserved.