MissionImpossible Laser Game laser maze laserweb 01MissionImpossible Laser Game laser maze laserweb 02De mogelijkheden met laser zijn ongekend. Dat blijkt zeker maar weer bij ons laserlabyrint. Wie durft zich - net als Tom Cruise in de film Mission Impossible - door een parcours van laserstralen heen te bewegen? De uitdaging is om zo snel mogelijk door het parcours heen te komen. Een straal aanraken is vanzelfsprekend funest; uitschakeling is het gevolg.
Kijk op  LaserMaze.nl voor alle mogelijkheden.


Het laserlabyrint

is een interactief spel waaraan veel mensen graag een keer meedoen. Het vergt concentratie, behendigheid en snelheid. Succes verzekerd tijdens een personeelsfeest, maar bijvoorbeeld op een beurs kan het ook verrassend ingezet worden: daag de bezoekers uit om op uw stand iets bijzonders te doen!

U kunt het laserlabyrint zo geavanceerd mogelijk maken als u zelf wilt. Als u van tevoren weet wie de deelnemers zijn, kunnen wij voor iedereen een badge met een QR-code maken. Zodra de badge bij aanvang van het spel gescand wordt, verschijnen de gegevens van deze kandidaat op een scherm. Het is ook mogelijk om elke deelnemer te filmen tijdens het spel. Na afloop kan iedereen zijn/haar filmpje op een speciaal daarvoor ontworpen website terugvinden. Vervolgens kan met één muisklik het filmpje 'gedeeld' worden via bijvoorbeeld Facebook. Eén ding is zeker: er zal zeker over nagepraat worden!

Uitgebreide info op  LaserMaze.nl 

Resal Laser | Papland 13i |  4206 CK Gorinchem | +31 (0)183 626 868

Copyright © 2020. All Rights Reserved.